Milieujurist(e)

Voor ons kantoor te Wijgmaal (Leuven) zijn we op zoek naar een Milieujurist(e) met tenminste 2 jaar ervaring (bv. in advocatuur).

Functie

Je ondersteunt onze technische afdelingen (bodem/milieu/veiligheid) van Sertius met gericht (milieu)juridisch advies. Daarnaast volg je de regionale, federale en Europese milieuwetgeving en de wetgeving inzake ruimtelijke ordening op.

Het adviseren van klanten over deze zeer specifieke regelgeving behoort tot je dagelijks takenpakket. In een multidisciplinaire omgeving werk je mee aan administratieve beroepsprocedures inzake omgevingsvergunningen (milieu/stedenbouw), het bodemdecreet, milieuheffingen, …

Vanuit je milieujuridische kennis stippel je mee het milieubeleid van onze industriële klanten uit en krijg je tevens de gelegenheid om mee te werken aan beleidsmatige studies voor diverse overheden.

Gezocht Profiel

Profiel

≫ Master in de rechten met specialisatie milieu- en/of administratief recht, min. 2 jaar ervaring (evt. in de advocatuur)

≫ Bij voorkeur meertalig (Nederlands/Frans/Engels)

Vaardigheden en attitudes

≫ Je denkt en werkt klant- en kwaliteitsgericht

≫ Je werkt naar oplossingen en bent praktijkgericht

≫ Je bent een teamspeler

≫ Je bent gedreven en integer

≫ Je bent leergierig

Aanbod

Ervaren collega’s zorgen voor een kennisrijke en uitdagende werkomgeving, on-the-field training en permanente bijscholing. We bieden je een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen en een aangename collegiale werkomgeving.

Appliquer